Superrr

Buurtsupermarkt Superrr is een bijzondere supermarkt met een vestiging in het wooncomplex Heel Europa en in Zaandijk. Superrr biedt kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met als doel: participatie en re-integratie. Superrr zet in op kleinschalige service en kwalitatieve producten.

Superrr is een concept van de RIBW en Support & Co, waarmee mogelijkheden worden gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om middels leer-werk trajecten deel te nemen aan de maatschappij. Een uniek concept, waarbij zij - vanuit een plezierige omgeving en binnen hun persoonlijke mogelijkheden - werkervaring opdoen en sociale contacten ontwikkelen. Alle sleutelposities binnen de buurtsuper worden vervult door kwetsbare burgers, van kassier tot bevoorrader. De aanwezigheid van Superrr versterkt tegelijkertijd de sociale structuur van de buurt.

De 3 R’s van Superrr staan voor Retail, Re-integratie en Relatie, in dit geval met de Purmerendse wijk Weidevenne. Deze fijne supermarkt biedt een ruim assortiment van verse tot verpakte producten, zowel A als B merken.

Voor meer informatie over de Superrr kunt u ook terecht op de Facebook pagina van Superrr.

Superrr is geopend van ma-vr 8:30-18:00 & za 9:00-17:00.

Adres: Genuahaven 51 1448 KK Purmerend
Telefoon: 088 200 10 47
Email: purmerend@superrr.nl

Aanmelden Stel een vraag