Buurt

Dit jaar begeleiden wij onze cliënten al 30 jaar bij het zo zelfstandig mogelijk deelnemen aan de maatschappij. Wij begeleiden cliënten die zelfstandig wonen en cliënten die verblijven in een van onze beschermde woonlocaties. Ook mensen met een psychische aandoening willen zo gewoon mogelijk wonen, in een gewone wijk, in een gewone straat. We hebben daar goede ervaringen mee. Vaak heeft de komst van een beschermde woonlocatie in een woonwijk een positieve invloed op de sfeer van de buurt. Buurtbewoners weten ons eenvoudig te vinden, omdat het kantoor midden in de wijk staat.

Informatiebijeenkomsten

Regelmatig organiseren we informatiebijeenkomsten voor buurtbewoners. Tijdens zo’n bijeenkomst maakt u kennis met onze organisatie en onze medewerkers. Zij informeren u graag over onze werk en het reilen en zeilen in een woonlocatie. Uiteraard heeft u ruimschoots de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

Vragen?

Heeft u een vraag of opmerking? Of heeft u, ondanks onze goede zorgen, overlast van onze locatie of onze cliënten? Neemt u dan contact op met de desbetreffende locatie. Samen zorgen we graag voor een buurt waarin iedereen zich thuis voelt.

 

Dit bericht delen via:
      
Aanmelden Stel een vraag